Klik hier om naar onze webshop te gaan »
Home

Recente artikelen

Fastprint kopieerpapier: perfecte prijs voor perfecte afdrukken

Fastprint kopieerpapier: perfecte prijs voor perfecte afdrukken

Fastprint kopieerpapier is er in drie soorten: regular, extra en gold. Lees in dit artikel welke variant voor u geschikt is.

 

Fastprint Regular
Fastprint Regular kopieerpapier is een kopieerpapier van een betrouwbaar merk voor een zeer scherpe prijs. Met Fastprint Regular maakt u scherpe, heldere prints. De witheid van het papier is uitstekend, waardoor uw documenten er netjes verzorgd uitzien en het papier vanwege de prijs ook geschikt is voor dagelijks gebruik.

 

Fastprint Extra
Met Fastprint Extra kopieerpapier krijgt u kopieerpapier waarmee uw document nog meer contrast krijgen. Dit komt de leesbaarheid van teksten, folders, enz. nog eens extra ten goede.

 

Fastprint Gold
Het Fastprint Gold kopieerpapier is voor diegenen die  het beste resultaat willen en met niets minder genoegen nemen. Kleuren komen nog beter tot hun recht en dit papier is bijvoorbeeld zeer geschikt als huisstijl papier en voor belangrijke documenten die u intern of extern verstuurt. Dit kopieerpapier zorgt voor briljante kleurweergave en scherp contrast van tekst.

 

Fastprint Eco
Voor bedrijven, scholen of instellingen die op zoek zijn naar recycled kopieerpapier heeft Fastprint ook een variant in het assortiment kopieerpapier: Fastprint Eco. Dit papier is duurzaam: het is 100% gerecycled en 100% CO2-neutraal geproduceerd. De keurmerken Blauwe Engel en PEFC garanderen deze duurzaamheid. Het Fastprint Eco kopieerpapier kunt u bestellen in A4 80-grams per doos of per pallet, en in A3 80-grams per doos.

 

Compleet assortiment Fastprint kopieerpapier
Op onze website vindt u een compleet overzicht van het Fastprint kopieerpapier. Alle genoemde varianten zijn verkrijgbaar als A4 kopieerpapier of A3 kopieerpapier. Het Fastprint kopieerpapier koopt u per doos of per pallet. Alle varianten Fastprint kopieerpapier werken gegarandeerd probleemloos op elk type apparaat, of het nu een laserprinter, inkjetprinter of copier is.

 

Bekijk hier ons gehele assortiment Fastprint A4 kopieerpapier en A3 kopieerpapier.


Gerelateerde posts:

HILDEBRAND PAPIER

 • Postbus 2093
  5300 CB Zaltbommel
  Parallelweg 9C/D
  5321 JA Hedel
   
  Telefoon: 073 - 5995488
  Fax: 073 - 5949808
  E-mail: info@hildebrandpapier.nl
Copyright © 2014 Hildebrand Papier
Webdesign & Webhosting - NoviSites Websolutions