Klik hier om naar onze webshop te gaan »
Home

Recente artikelen

Navigator Premium Kopieerpapier

Navigator Premium Kopieerpapier

Navigator is de grootste premium papiersoort ter wereld. Dit merk geniet een wereldwijde bekendheid en biedt uitstekende prestaties door de topkwaliteit papier.

 

Consistente kwaliteit, probleemloze verwerking
Wat maakt Navigator A4 kopieerpapier zo bijzonder dat veel bedrijven, kantoren, scholen en zelfstandigen zweren bij Navigator papier? Het zal zeker komen door de consistente productiekwaliteit. Elke keer dat u het Navigator papier gebruikt, kunt u er zeker van zijn dat u dezelfde uitstekende kwaliteit krijgt die u gewend bent van dit merk. Navigator is trots op haar 99,99% "jam free" papier, dat voor alle multifunctionele apparaten geschikt is.

 

Ruime keuze voor iedere type afdruk/gebruik 
Het grote voordeel is daarnaast dat het Navigator assortiment bestaat uit een diversiteit aan papier. Zo vindt u bij Hildebrand Papier vanzelfsprekend het 80-grams papier per doos, halve pallet of pallet, maar daarnaast ook het Navigator A3 papier, het Eco-Logical papier van Navigator en het Hybrid papier (dat voor 30% gerecycled is). Voor het complete assortiment klikt u hier.

 

Verschillende gewichten en formaten
Zoals gezegd is de reeks Navigator kopieerpapier zeer uitgebreid en bestaat o.a. uit 80 grams, 90 grams, 100 grams, 120 en 160 grams papier. In formaten A4 en A3. Ook handig is dat het verkrijgbaar is als 2-gaats en 4-gaats geponsd papier, direct voor gebruik in ordners en ringbanden. Dat scheelt weer werk!

 

Topkwaliteit al vanaf €2,67 per pak!
Bij Hildebrand Papier vindt u al Navigator kopieerpapier voor de scherpe prijs van €2,67 per pak. Nieuwsgierig geworden? Bestel dan hier uw Navigator kopieerpapier en profiteer van dit uitstekende topkwaliteit kopieerpapier tegen de scherpste prijs! 


Bekijk hier ons gehele assortiment Navigator kopieerpapier.

 

Gerelateerde posts:

HILDEBRAND PAPIER

 • Postbus 2093
  5300 CB Zaltbommel
  Parallelweg 9C/D
  5321 JA Hedel
   
  Telefoon: 073 - 5995488
  Fax: 073 - 5949808
  E-mail: info@hildebrandpapier.nl
Copyright © 2014 Hildebrand Papier
Webdesign & Webhosting - NoviSites Websolutions