Klik hier om naar onze webshop te gaan »
Home

Recente artikelen

Goedkoop Kopieerpapier

Goedkoop Kopieerpapier

Kopieerpapier gebruikt u waarschijnlijk op het werk, op school of thuis regelmatig. Natuurlijk wilt u aan uw kopieerpapier niet teveel geld kwijt zijn, maar het moet wel van een goede kwaliteit zijn. Dan bent u bij Hildebrand Papier aan het juiste adres.

 

White label kopieerpapier voor intern gebruik
Goedkoop kopieerpapier wordt ook wel "white label" kopieerpapier genoemd. Dit komt omdat het meestal geen merknaam heeft. Dit A4 papier wordt met name toegepast voor documenten die voor intern gebruik bedoeld zijn. Meestal blijven de document binnen het kantoor of school en worden ze niet naar bijvoorbeeld klanten opgestuurd.

 

Gegarandeerde kwaliteit en oorsprong van goedkoop kopieerpapier
Het belangrijkste is dat het kopieerpapier goedkoop is. Maar daarnaast wilt u ook dat het kopieerpapier storingsvrij door al uw machines gaat (zoals uw laserprinter, inkjetprinter of copier). Met het kopieerpapier van Hildebrand is dat geen probleem. Ons white label goedkoop kopieerpapier komt uit fabrieken met een prima reputatie, waar ondanks de scherpe prijs toch een storingsvrij papier wordt gefabriceerd. Omdat wij geloven in de kwaliteit van ons A4 kopieerpapier, garanderen wij u een probleemloze werking op al uw machines.

 

Gramsaanduiding kopieerpapier
Het goedkoop kopieerpapier wordt meestal geleverd in 75-grams of 80-grams variant. De 75-grams variant is geschikt voor eenzijdige bedrukking, dus printen op één kant van het papier. Wilt u beide zijden (dubbelzijdig) afdrukken, dan bent u het beste uit met kopieerpapier van 80 grams. Wij leveren beide soorten kopieerpapier. U vindt hier een overzicht van ons scherp geprijsde kopieerpapier.

 

Verpakkingen en levering
Het goedkoop A4 kopieerpapier van Hildebrand Papier kunt u bestellen per pallet, per halve pallet, of in het door u gewenste aantal dozen. Wij garanderen een probleemloze, storingsvrije verwerking op al uw apparatuur. Levering geschiedt doorgaans de volgende werkdag, maar in ieder geval binnen 2 werkdagen.

 

Kopieerpapier al vanaf €1,79 per pak!
Besparen doet u al snel, want bij Hildebrand Papier koopt u al A4 kopieerpapier voor de spectaculaire prijs van €1,79 per pak! Interesse om ook snel te gaan besparen op de kosten van uw kopieerpapier? Klik dan hier om dit goedkope, maar gegarandeerd storingsvrije A4 papier te bestellen voor deze lage prijs!

Dit kopieerpapier is van het merk Lazer IT. Lazer IT is een premium papiersoort, met een hoogwitte tint (CIE 160). Deze papiersoort is zowel geschikt voor intern als extern (lage porto kosten) gebruik. Met dit fabrieksmerk heeft u een vaste kwaliteit, met hoge witheid en een uitstekende verwerking op alle copiers , inkjet- en laserprinters. ISO 9001 en ISO 9706.

 

Bekijk hier ons gehele assortiment goedkoop A4 kopieerpapier.

Gerelateerde posts:

5354 Reacties