Klik hier om naar onze webshop te gaan »
Home

Recente artikelen

Leitz Icon: de slimme labelprinter

Leitz Icon: de slimme labelprinter

3-in-1 labelprinter
De Leitz Icon is eigenlijk 3 labelprinters in één. Het is een labelprinter: de Leitz Icon print gestanste etiketten en doorlopende papieren tape voor tijdelijke toepassingen. Het is een labelmaker: de Leitz Icon print op doorlopende plastic tape voor de meer permanente toepassingen. En het is een desktop printer: de Leitz Icon print gestanste papieren etiketten ongelofelijk snel. De Leitz Icon kan tot wel 200 etiketten per minuut printen.

 

Smart en mobiel
Met zijn krachtige, gebruiksvriendelijke software werkt de Leitz Icon met Windows, Mac, smartphones en tablets (iOS). Met ingebouwde USB en Wi-Fi is de Leitz Icon ideaal voor individueel en gemeenschappelijk gebruik. Neem de compacte Leitz Icon overal mee naartoe. Gebruik de optionele Li-ion externe accu, deze gaat 12 uur mee of 1200 etiketten.

 

Eenvoudig cartridge systeem
Het cartridge systeem van de Leitz Icon labelprinter werkt zo eenvoudig dat wanneer de cartridge in de labelprinter wordt geplaatst, de etiketten automatisch worden geladen. Het cartridge systeem is zo intelligent dat de labelprinter en elke gebruiker direct weten welk type cartridge is geplaatst en hoeveel etiketten nog beschikbaar zijn.

 

Veelzijdige labelprinter
Etiketten van 12 mm tot 88 mm breed en tot 2,7 m lang. De Leitz Icon snijdt de etiketten af op de gewenste lengte zodat u bijna elk etiket kunt maken met één cartridge. De Leitz Icon print op zowel gestanste etiketten als doorlopende papieren tape en kartonnen etiketten. De Leitz Icon print ook op witte, gele en rode plastic tape.

 

Nu verkrijgbaar bij Hildebrand Papier
Deze Leitz Icon labelprinter koopt u nu voordelig online via https://www.hildebrandpapier.nl/kantoor-en-rekenmachines/leitz-labelprinter/leitz-icon-smart-labelprinter-inclusief-starters-pakket.html. Al verkrijgbaar voor €105,00 exclusief btw.

Gerelateerde posts:

HILDEBRAND PAPIER

 • Postbus 2093
  5300 CB Zaltbommel
  Parallelweg 9C/D
  5321 JA Hedel
   
  Telefoon: 073 - 5995488
  Fax: 073 - 5949808
  E-mail: info@hildebrandpapier.nl
Copyright © 2014 Hildebrand Papier
Webdesign & Webhosting - NoviSites Websolutions